Over ons

Rodeostierhuren.nl is onderdeel van Happy Rent, Happy Rent B.V. is de grootste Attractieverhuurder uit Limburg. Happy Rent is in 2009 ontstaan en met bijna 10 jaar ervaring in de attractieverhuur is Happy Rent niet voor niets de snelst groeiende attractieverhuurder in de euregio. We zijn marktleider in het verhuren van plezier en verhuren al 10 jaar rodeo stieren. Bij Happy Rent Attractie Verhuur staat namelijk een ding voorop: "A lot of Fun!" hierin komt onze visie naar voren: "Wij willen met leuke en unieke producten mensen vooral laten genieten van hun geluk." Plezier voor de klant staat bij ons centraal, dit ziet u niet alleen terug in ons assortiment maar echt in alles! Happy Rent staat voor verhuur met een glimlach. Bij Happy Rent huurt u altijd de mooiste en de nieuwste attracties. Plezier en vrolijkheid wordt bij ons gecombineerd met service en professionaliteit.

Team

Kwaliteit en Veiligheid

Bij Happy Rent huurt u een gloednieuwe rodeostier van de hoogste kwaliteit, al onze rodeostieren zijn gekeurd aan de hoogste Europese norm. Onze attracties zijn gekeurd door Tüv Nederland. Happy Rent biedt een ruim aanbod aan goed onderhouden en relatief nieuwe rodeostieren.

Onze Rodeostier
Onze Rodeostier

Prijs en Kwaliteit

Onze klanten beoordelen onze prijs kwaliteit verhouding als goed of vaak zelfs als zeer goed. wij leveren de beste producten tegen een prijs waar je blij van wordt, dat is de gedachte. Al onze prijzen zijn exclusief 21% btw. Wij streven een hoge kwaliteit van onze producten na en werken enkel met de beste materialen. Onze producten zijn duurzaam, betrouwbaar en veilig. Voor ons is bij de aankoop van nieuwe attracties vooral de kwaliteit en de veiligheid van belang.

Onze Rodeostier
Onze Rodeostier

Service

Wij zorgen ervoor dat u op uw feest geen onnodige zorgen heeft. We maken duidelijke afspraken en zorgen ervoor dat u vanaf het eerste contact tot zelfs na het feest op een professionele manier geholpen wordt. Ook op zondag staan bij bijvoorbeeld voor u klaar! U huurt de rodeostier all-in, dit betekend dat u naderhand niet voor verassingen komt te staan. Onze totaal prijs is inclusief huur, transportkosten, begeleiding, op- en afbouw en een glimlach. Happy Rent is flexibel, betrouwbaar en behulpzaam.

Onze Rodeostier
Onze Rodeostier