Rodeostier huren in heel Nederland

Rodeostier huren

Wanted: Rodeostier

Ben je opzoek naar een rodeostier voor je volgend feestje?

Dan ben je bij ons precies goed! Wie verhuren onze wilde rodeostier "Harry" in heel Nederland en bieden jou en je gasten graag een uitdagende rit op zijn rug aan. Of het nu voor het personeelsfeest, open dag, zeskamp of bedrijfs event is onze rodeostier is een graag geziene gast bij zowel klein als groot. Onze rodeo stier beschikt over verschillende programma's en wordt door enkel onze begeleider handmatig bedient. Zo weten we zeker dat we iedere deelnemer, jong en oud een veilige en leuke rit aanbieden. Onze rodeostier is TüV gekeurd door TüV Nederland en een van de veiligste rodoestieren op de markt.

Rodeostier huren

Je valt heel zacht

Ons luchtkussen in western thema biedt niet alleen bescherming

De veiligheid van de gasten staat natuurlijk op de eerste plaats. Daarom is het belangrijk dat het luchtkussen niet te hard en niet te zacht is. Regelmatige controle en de 2-jarige keuring door de TüV zorgen ervoor dat onze rodeostier altijd in top conditie is en we aan alle veiligheidseisen voldoen. Het valkussen is in een mooie westen stijl vormgegeven wat zeker de aandacht zal trekken van de bezoekers en zowel binnen als buiten te gebruiken is. Mechanische rodeostier direct online reserveren en de Western Party kan beginnen!

Rodeostier huren

Rdoeostier "All-In" Huren

All-In prijs van € 595 in heel Nederland!

Bij ons huurt u het totaal pakket. Wij brengen de rodeostier in heel Nederland naar je toe en verzorgen de begeleiding gedurende 4 uren. Daarna breken wij de rodeo stier weer af en rijden weer terug naar ons magazijn. Het enige waar jij voor moet zorgen is een vrije stroomgroep en een plek die groot genoeg is, de rest regelen wij voor je. De prijs van het complete pakket is € 595 excl. btw. We stellen graag een factuur op met de naam van uw bedrijf of vereniging. Je kunt de rodeostier dus zowel bij ons huren in Limburg als ook in Brabant, Overijssel of Zuid Holland. Dus of je nu een personeelsfeest in Rotterdam hebt of een open dag Eindhoven we komen graag met onze rodeostier naar je toe.

Rodeostier huren

4 uur niet genoeg?

Huur onze rodeostier zo lang als je wilt!

In ons "All-In" pakket zijn 4 uren inbegrepen. Duurt je feestje wat langer? Geen probleem. Je kunt eenvoudig extra uren erbij boeken. Via de "Reserven" knop kom je uit in onze online shop, hier staat ook nog een keer alle belangrijke informatie aangaande de rodeostier. Als je dan klikt op "beschikbaarheid bekijken" wordt de rodeostier incl. 4 uur begeleiding in het winkelwagentje geplaatst. Hier kun je vervolgens de gewenste huurdatum en eventuele extra uren selecteren. Je kunt dit pakket direct via onze website bestellen en betalen kan zowel via Ideal, Credit Card, Pay Pal alsook per factuur (vooraf overmaken).